growers-best-logo.jpg

Facebook

Twitter

Kwekerij De Heuve (Passion Lisianthus)


Bloemenkwekerij De Heuve, een echt familiebedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel staan! In de 4 hectare grote kwekerij, gebouwd in het jaar 2000 zijn de eerste jaren 4 verschillende kleuren Chrysant Reagan geteeld, geleidelijk is het assortiment over gegaan naar Chrysant Bacardi en Grand Pink. In 2018 is het bedrijf overgaan van vader op zoon en is er gekozen om volledig over te gaan van het telen van Chrysant naar Lisianthus.

Onder het merk Passion Lisianthus wordt de beste kwaliteit in de markt gezet. Wij veilen op de Flora Holland vestigingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Tevens zijn wij te vinden op FloraMondo en FloraXchange en u kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks benaderen.

Het bedrijf heeft een grote update gekregen, er is geïnvesteerd in de belichting, schermen en een nieuwe klimaat computer om een goede kwaliteit te kunnen realiseren. Voor het verwerken van de bloemen is een nieuwe oogstlijn aangekocht om beschadigingen tot het minimum te beperken.

Naast telen van de Lisianthus is er ook voor gekozen om de opkweek van de jongplanten in eigen huis te doen. Er is een kleine afdeling gerealiseerd die optimaal is ingericht voor het zaaien en opkweken van de eigen jongplanten. Hierdoor hebben we grip op het gehele proces van zaad tot bloem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vaste relatie beheerder van de Quality Flower Group, Chris Biesheuvel: 06-53368801.

 

Assortiment De Heuve:

 

Voor meer productinformatie kunt u contact opnemen met:
Marco van de Werken
De Heuve B.V.
Molenkampsweg 20
5306 VP Brakel
Mobiel: 0031-(0)6-13846301
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.